Medium SinboAli

Internationaal helderziende/medium

Hoe ziet een consult eruit?

1) Afspraak maken

Voor een consult moet je telefonisch een afspraak maken als je bijzondere hulp wilt. De kosten voor een consult is €35 en duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens het consult gaat SinboAli de probleem met jou bespreken. Vervolgens vraagt hij aan jou om een handafdruk of voetafdruk en geboortedatum.

2) Analyse

Aan de hand van jou handafdruk of voetafdruk en geboortedatum gaat SinboAli een berekening maken. Deze berekening is strikt persoonlijk en zeer uniek. Dat past enkel bij jou. De opsomming geeft SinboAli de combinatie ervan tot de juiste deur in de geestenwereld. Met behulp van Kauri schelpen maakt SinboAli de opsomming.

3) Contact met geesten

Wat er precies gaat gebeuren dat vertellen de geesten aan SinboAli. De geesten willen in sommige gevallen dat er een opdracht wordt uitgevoerd. De opdracht kan bijvoorbeeld zijn: voedsel opofferen, bidden uit de heilige geschriften (de koran), specifiek een product maken of een goede daad verrichtten.

4) Opdrachten en advies

SinboAli gaat je helpen met het uitvoeren van de opdrachten en het advies uitleggen zodra de geesten klaar zijn met het consult.